Ne gre, da ne bi omenila dobre hrane in vina. Priporočam vam obisk Belle Venezije. Italijanska hrana sredi Prekmurja. Ker obožujem italijansko hrano, sva večkrat zavila tja. Vse je originalno iz Italije; od moke do vulkanskega oglja za žar. Od vode do vina. Vse testenine narejene tu, po italijanskih recepturah. Brbončice so imele veliko dela z toliko odličnimi okusi. Odlično!
Ni šlo tudi brez bograča in perecev. Pa prekmurske gibanice in njihovih zavitkov – ratešev. Prekmurje ima tako rekoč vse, kar potrebuje za ustvarjanje gastronomskih dobrot. Od žit, buč ,mesa, divjadi, rib, vina. Torej ni čudno, da tu res lahko uživamo v dobri hrani z vsemi čutili!
Ker pa se rada vrneva domov tudi z lokalmini dobrotami, sva na poti domov obiskala tudi Babaičev mlin na Muri. Tu sva se založila z moko in ajdovo kašo.
Mimogrede pa sva obiskala tudi Firbasovo domačijo, oziroma kmečki turizem in tudi tam sva našla zakladnico dobrot.
Spočita in napolnjena z novo energijo sva se vrnila v domač vsakdan.