Petkov večer je bilo prijetno izkoristiti za obisk Odprte  kuhinje. Na majhnem prostoru toliko različnih  vrst kuhinj, hrane in okusov.

IMG_5267 (Small)

Od sadja, zelišč, mesa do pijač.

IMG_5269 (Small)

IMG_5270 (Small)

IMG_5271 (Small)

Vsaka stojnica je bila po svoje vabljiva. Nekje ti je pozornost pritegnil vonj, drugje pa videz lepo pripravljenega obroka.

IMG_5274 (Small)

IMG_5280 (Small)

IMG_5282 (Small)

Delo kuharjev je naporno. Od osme ure zjutraj do desete zvečer pri nad 30 stopinjah, je težko ostati zbran in nasmejan.

IMG_5284 (Small)

Zadovoljnih obiskovalcev je bilo ogromno. Gneča iz ure v uro večja.

IMG_5288 (Small)

IMG_5292 (Small)

IMG_5295 (Small)

IMG_5297 (Small)

IMG_5299 (Small)

IMG_5309 (Small)

Mojster šmorna! Čeprav  je Luka  pekel šmorn  non stop, se vrste čakajočih niso zmanjšale.

IMG_5315 (Small)

Drugi dan pa na Odprto kuhinjo v Celje….